Choď na obsah Choď na menu
 


Školský rok 2016/2017

Pred začiatkom školského roka v Základnej umeleckej škole.

Vážení rodičia, milé naše deti, milí študenti.

Dovoľte, aby som Vás v školskom roku 2015/2016, čo najsrdečnejšie privítala a zaželala Vám v ňom len veľa úspechov a radosti z umenia.

               Osobitne Vítam našich najmenších žiačikov. Želám Vám a Vašim rodičom len tie najpríjemnejšie zážitky v prvých dotykoch s umením, či už je to tanec, herectvo, či to budú Vaše prvé ťahy štetcom, alebo prvé tóny, ktoré sa ozvú z Vašich nástrojov. Sme tu s Vami a sme tu pre Vás my učitelia a všetci sa na Vás tešíme a veríme, že Vám bude v našej škole skrátka fajn.

               Tí, ktorí to tu poznáte a už ste našimi žiakmi dlhšie prajem veľa úspechov, radosti a dobré vzťahy k Vaším nástrojom a učebným predmetom. Buďte si vedomí, že ste skrátka iní, výnimoční, lebo si viete nájsť čas pre umenie,  pre niečo krásne.  Vás to stojí čas, ktorí by mohol byť Vaším osobným voľnom, no vy cvičíte, študujete. Nebanujte! Pracujte, venujte sa svojmu osobnému rozvoju! Stojí to za to. Budete napokon lepšími ľuďmi. Citlivejšími, chápavejšími, duševne bohatšími. No prosto výnimoční.

               Vítam opäť za katedrami učiteľov. Želám Vám milí kolegovia veľa energie, síl, kreativity, ambícii chcieť pre naše deti spraviť čo najviac, čo najlepšie. Samozrejme trpezlivosť a lásku k našim deťom. No a úplne to najdôležitejšie zdravie a pohodu.

K ORGANIZÁCII ZAČIATKU ŠKOLSKÉHO ROKA

               Stretneme sa opäť všetci 5. septembra. Dvere do našej ZUŠ budú otvorené pre Vás všetkých  už od 10.00 hod. – 11.30 hod. a od 13.00 – 17.00 hod.

V dňoch 6. – 9.9. 2016 sme Vám k dispozícii od 13.00 – do 17.00 hod. Môžete sa prihlásiť u svojich triednych učiteľov. Menné zoznamy žiakov a ich zadelenie do tried u pedagógov je k dispozícii vo vestibule ZUŠ na nástenke vľavo ( pri občerstvovacích automatoch. )

K dispozícii Vám bude aj náš pán školník, ktorý Vám podá informácie o umiestnení tried v priestoroch školy.

Tak všetkým nám želám úspešný školský  rok 2015/ 2016. Cíťte sa u nás ako doma.

 

Valéria Ferčáková, riaditeľka ZUŠ Handlová